Home Mods Forum Explore Log In Sign Up
Pages: 1 2 [3]
  Print  
Author Topic: [Support] Warninglight bar (LED)  (Read 4445 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Gold Medal Knut A.
Sensei
NI Modding
Joined October 2010
WOHA!!!!!


« Reply #30 on: August 13, 2013, 04:38:22 pm »

No it will not work if you plan to use the blitz feture as thats the only part of the script that is not 2013 compatible. Sorry to say.
Logged




NI Modding - alwyn, henly20, knut, rh
Follow us on twitter: www.twitter.com/@ni_modding
Visit our website http://nimodding.wordpress.com
farmer1992
Newbie
Joined September 2013


« Reply #31 on: September 01, 2013, 08:02:42 pm »

is there a video on you tube on how to make this mod work?
Logged


Agree Farmertobben
FMC Team
Joined June 2010


« Reply #32 on: September 02, 2013, 10:02:34 am »

I havent made video on how to make the lightbar work because im no good at sort of stuff im afraid. Sorry

Logged



Agree bannyxx101
Regular
Joined February 2011
The Scottish Legend


« Reply #33 on: September 19, 2013, 08:09:09 pm »

For the index's do you need the beaconLight_vis or just the beacon?
Logged



Agree Farmertobben
FMC Team
Joined June 2010


« Reply #34 on: September 20, 2013, 02:04:54 am »

you need the index for the beacon
Logged



Funny hoss
Newbie
Joined May 2009


« Reply #35 on: October 16, 2013, 08:51:39 am »

ok so how do I install Beleuchtungv31 specialization as far as I know its the only thing missing got it installed in giants and everything havent tried it at all yet

nevermind its in there but I did something wrong in giants as I lost all detail on the truck I put it on
« Last Edit: October 16, 2013, 09:06:05 am by hoss » Logged



Hoss
Funny hagerty
Restricted
Joined January 2013
Got FS15!


« Reply #36 on: December 09, 2013, 11:58:02 am »

I tried to add this, but in the XML im told to put in a line in the lightsaddon part, but cannot find this part in the XML?

EDIT-

I got the light to work, but now it stays on like a head light if you know what i mean?
« Last Edit: December 09, 2013, 01:57:37 pm by hagerty » Logged



Funny Highlander13
Regular
Joined September 2013


« Reply #37 on: December 16, 2013, 12:29:32 pm »

is their anyway i can add this to a mod without giants etc as my pc wont open giants editor etc just i would like this bar on a couple of vehicles i have any help is appreciated thanks Highlander13
Logged


Agree Farmertobben
FMC Team
Joined June 2010


« Reply #38 on: December 16, 2013, 12:41:18 pm »

is their anyway i can add this to a mod without giants etc as my pc wont open giants editor etc just i would like this bar on a couple of vehicles i have any help is appreciated thanks Highlander13

Im afraid that you need Giants editor to get the light bar on vehicles, i dont know of any other way.
Logged



Funny Highlander13
Regular
Joined September 2013


« Reply #39 on: December 16, 2013, 12:43:18 pm »

aww ok thanks just a shame that :-( and a know that your not allowed to ask for people to put them on tractors etc for you as its classed as a ' mod request ' so to speak so am stuffed aswell to delete ma game then :-(
Logged


Agree matthew hiles
Global Mod Team
Joined September 2011
No smoke no poke!! GMT & YMM


« Reply #40 on: December 21, 2013, 06:57:42 pm »

this might sound stupid but is there a way of adding this to an implement as i would like to add leds that flash on the bale pusher from extreme baling. i have edited the leds and stuff to look good on it but i just need help with the xml and moddesc. thanks for any help.
Logged



jejones2315
Newbie
Joined February 2014


« Reply #41 on: February 10, 2014, 06:12:25 am »

So I am having a hard time getting this to work on the the f150 and any body know what I can do the truck has it on it when I buy it but the light bar is whit and doesn't work
Logged


Agree Farmertobben
FMC Team
Joined June 2010


« Reply #42 on: February 10, 2014, 04:03:23 pm »

So I am having a hard time getting this to work on the the f150 and any body know what I can do the truck has it on it when I buy it but the light bar is whit and doesn't work

Have you added the text to the .xml and modDesc?
Logged



Pages: 1 2 [3]
  Print  
 
Jump to:  

  Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2013, Simple Machines