Home Mods Forum Explore Log In Sign Up
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: problem with giants i3d exporter for blender  (Read 4488 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Funny ar1g3
Sir Ar1g, of collieshire
3000+
Joined November 2010
Meh.


« on: February 09, 2011, 09:16:10 pm »

I've putted the exporterfile (.py) for I3D in the folder scripts but i can't find the exporter in blender. file/export and than there must stand Giants I3d but it isn't there..

can anybody help me
i've the 32bits zip archive
Logged





I am not bound to please thee with my answers! -Shakespeare
Gold Medal jd6820driver
Regular
Joined August 2009


« Reply #1 on: February 17, 2011, 07:39:34 pm »

Which version of Blender do you have, the 2.5X version I3D exporter is much easier to install, however there are guides to install the 2.5X version on LS-Uk. And another in the Install Zip of the 2.49 version

2.5X Versions: http://www.ls-uk.info/forum/index.php?topic=60924.0

Hope that helps.
Logged



Funny ar1g3
Sir Ar1g, of collieshire
3000+
Joined November 2010
Meh.


« Reply #2 on: February 17, 2011, 08:57:24 pm »

thanks, but i've already got it.... Tongue
never mind..
Logged





I am not bound to please thee with my answers! -Shakespeare
Agree damo
3000+
Joined February 2010
Here to help!


« Reply #3 on: February 17, 2011, 09:05:24 pm »

im having the same prob
Logged



Every once in a while, you might need a doctor, a Lawyer, a policeman or a guide, but 3 times a day, everyday, you'll need a farmer!
Funny ar1g3
Sir Ar1g, of collieshire
3000+
Joined November 2010
Meh.


« Reply #4 on: February 17, 2011, 09:57:43 pm »

well what I have done is: delete blender and all files of blender
and reinstal it. instal the 32bit .exe version .
the copy the .py file (the i3d exporter) in the scripts folder and when you start up blender it must work...
but maybe i will make a tutorial, when I have time!

'cause I've learned much of blender tips Tongue
Logged





I am not bound to please thee with my answers! -Shakespeare
Gold Medal jd6820driver
Regular
Joined August 2009


« Reply #5 on: February 18, 2011, 07:29:34 pm »

OK thats good sorry I didn't really help
Logged



Funny ar1g3
Sir Ar1g, of collieshire
3000+
Joined November 2010
Meh.


« Reply #6 on: February 18, 2011, 09:37:01 pm »

doesn't matter, you can't know i've already got it... I didn't say it before. Tongue
Logged





I am not bound to please thee with my answers! -Shakespeare
Agree 1995matej
Newbie
Joined February 2010


« Reply #7 on: July 13, 2011, 07:17:09 pm »

can anyone give me a link to download this program??? please quote (reply) my post when you givving link... ty form <3
Logged


Funny ar1g3
Sir Ar1g, of collieshire
3000+
Joined November 2010
Meh.


« Reply #8 on: July 13, 2011, 08:31:52 pm »

can anyone give me a link to download this program??? please quote (reply) my post when you givving link... ty form <3
Google it, it's very easy to find!


This topic can be locked now as it's become useless I think, because I explained how I fixed this and there are some other topic's to refer at if you have the same problem.
Logged





I am not bound to please thee with my answers! -Shakespeare
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

  Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2013, Simple Machines